
Opis
Zainspiruj się - poznaj sposoby podawania kawioru
Kawior z jesiotra syberyjskiego 6-gwiazdkowy - średnica ziarna > 2,7 mm
Najbardziej pożądany, 6-gwiazdkowy kawior otrzymujemy z najstarszych samic jesiotra. To królewski przysmak, charakteryzujący się bogatą, pełną paletą smakową. Ikra poddawana jest rygorystycznej selekcji, by do smakoszy trafiały tylko najwspanialsze perły. Charakteryzuje się dużą średnicą ziaren.
Siberian caviar to kawior z jesiotra syberyjskiego (Acipenser baerii). Jego perły charakteryzują się intensywnym aromatem, który zadowoli najbardziej wymagającego smakosza kawioru. Występuje w odcieniach od czerni po jasny brąz. Przygotowywany jest tradycyjną metodą „Malossol”, to znaczy z dodatkiem niewielkiej ilości soli.
Waga: 125 g
Kraj pochodzenia: Polska
Warunki przechowywania: -3°C do +3°C°C
Termin przydatności do spożycia: Znajduje się na opakowaniu
W celu zachowania najwyższej jakości kawior dostarczany jest bezpośrednio od producenta! Otrzymasz go w osobnej paczce!
