
Opis
Zainspiruj się - poznaj sposoby podawania kawioru
Kawior z jesiotra syberyjskiego 5-gwiazdkowy - średnica ziarna 2,6 - 2,7 mm
Intensywny aromat ikry. Kawior niepasteryzowany, produkowany z dbałością o najmniejsze detale. Jego tekstura jest aksamitna. Tradycyjnie przyrządzany kawior z jesiotra syberyjskiego ukoronuje wyjątkowe spotkanie, bankiet czy kolację we dwoje.
Siberian caviar to kawior z jesiotra syberyjskiego (Acipenser baerii). Jego perły charakteryzują się intensywnym aromatem, który zadowoli najbardziej wymagającego smakosza kawioru. Występuje w odcieniach od czerni po jasny brąz. Przygotowywany jest tradycyjną metodą „Malossol”, to znaczy z dodatkiem niewielkiej ilości soli.
Waga: 50 g
Kraj pochodzenia: Polska
Warunki przechowywania: -3°C do +3°C°C
Termin przydatności do spożycia: Znajduje się na opakowaniu
W celu zachowania najwyższej jakości kawior dostarczany jest bezpośrednio od producenta! Otrzymasz go w osobnej paczce!
