
Opis
Zainspiruj się - poznaj sposoby podawania kawioru
Kawior z jesiotra syberyjskiego 4-gwiazdkowy - średnica ziarna 2,4 - 2,6 mm
Wyjątkowy smak kawioru, pochodzącego od jesiotra syberyjskiego uwiedzie zmysły i usatysfakcjonuje każdego smakosza. Eleganckie opakowanie skrywa świeży, niepasteryzowany kawior o niepowtarzalnym smaku. Koraliki ikry o rozmiarze od 2,4 mm do 2,6 mm, występują w kolorze czerni, szarości i brązu.
Siberian caviar to kawior z jesiotra syberyjskiego (Acipenser baerii). Jego perły charakteryzują się intensywnym aromatem, który zadowoli najbardziej wymagającego smakosza kawioru. Występuje w odcieniach od czerni po jasny brąz. Przygotowywany jest tradycyjną metodą „Malossol”, to znaczy z dodatkiem niewielkiej ilości soli.
Waga: 30 g
Kraj pochodzenia: Polska
Warunki przechowywania: -3°C do +3°C°C
Termin przydatności do spożycia: Znajduje się na opakowaniu
W celu zachowania najwyższej jakości kawior dostarczany jest bezpośrednio od producenta! Otrzymasz go w osobnej paczce!
