
Opis
Pasta z pstrąga, waga 150g
Lubisz przetwory rybne, lecz nie masz czasu na ich przygotowanie? Od dziś ten problem nie istnieje! Przygotowaliśmy dla Ciebie i Twojej rodziny aromatyczną i wyrazistą pastę z pstrąga, która ma szansę stać się królową śniadań, lunchów i kolacji, a być może również oryginalnych obiadów. Delikatna i kremowa - jednym słowem najlepsza pasta nie tylko od święta, ale i na co dzień. Wyjątkowość zawdzięcza wysokiej jakości składnikom: wędzonemu mięsu pstrąga, ogórkom konserwowym, suszonym pomidorom i wędzonej papryce w aksamitnej kołderce majonezu z nutą cytryny.
Pstrąg to ryba bardzo lubiana, ponieważ należy do łososiowatych, które wyróżniają się przyjemną, maślaną konsystencją mięsa i sporą zawartością zdrowych tłuszczy i kwasów omega-3. Pstrąg jest zarazem lżejszy od łososia, dlatego świetnie sprawdza się w roli codziennych zdrowych przekąsek.
Dlaczego warto sięgnąć po pastę z pstrąga z Portside?
Pstrąg stanowiący podstawę naszej pasty rybnej to bogactwo składników odżywczych i samo zdrowie na talerzu – zawdzięcza to pochodzeniu ze sprawdzonego źródła i profesjonalnemu wędzeniu. W Portside dbamy o to, by również w przetworach rybnych dostarczać naszym klientom wszystko to, co najlepsze. Dbają o to także nasi dostawcy, którzy sprawnie i bezpiecznie dowiozą produkty wprost do Twoich drzwi, dzięki czemu możesz od razu cieszyć się pełnią smaku i dobroczynnych właściwości ryb i owoców morza.
INFORMACJE O PRODUKCIE
Kategoria produktu: garmaż
Waga: około 150g
Skład: pstrąg wędzony, ogórek konserwowy, wędzona papryka, suszony pomidor, majonez, sok z cytryny
Warunki przechowywania: od 0° C do +3° C, najniższa półka w lodówce
Termin przydatności do spożycia: 3 dni od daty dostawy
Dla kogo nasza pasta rybna z pstrąga będzie najlepsza?
Nasza pasta rybna z pstrąga przekona do siebie przede wszystkim miłośników ryb i przetworów rybnych, którzy nie mają zbyt wiele czasu na samodzielne przygotowywanie przekąsek, a te dostępne w sklepach nie spełniają ich oczekiwań. Aromatyczna pasta z Portside to alternatywa dla nudnych śniadań. Może przyjemnie zaskoczyć również tych, którzy dotąd nie przepadali za rybami – aksamitna i pozbawiona ości wersja ryby to dobry wybór m.in. dla dzieci.
Jak serwować pastę z pstrąga z Portside?
Pasty rybne cieszą się dużą popularnością ze względu na to, że nie wymagają niemal żadnych przygotowań – wystarczy posmarować nimi ulubione pieczywo, by mieć gotowy posiłek. Pasta rybna z pstrąga jest więc wybierana przez wiele osób na śniadania i kolacje właśnie w postaci kanapek.
Można jednak wykorzystać ją na inne sposoby – pasta z wędzonego pstrąga doskonale sprawdzi się w roli farszu do naleśników, które zyskają wyrazisty smak i aromat. Nic nie stoi na przeszkodzie, by użyć jej też do wytrawnej tarty albo babeczek.
