
Opis
Zainspiruj się - poznaj sposoby podawania kawioru
Kawior z jesiotra rosyjskiego 6-gwiazdkowy - średnica ziarna > 3,0 mm
Perła naszej oferty. Legendarny przysmak arystokracji. Doceniany na całym świecie. Podawany w najbardziej reprezentacyjnych restauracjach i hotelach. Wspaniały, nasycony smak z nutą orzecha. Królewski rozmiar ziarna ikry (powyżej 3 mm), pozyskiwanej z najstarszych samic jesiotra rosyjskiego. To sprawia, że te małe cudowne perły zadowolą najbardziej wymagających koneserów kawioru.
Oscietra caviar otrzymywany jest z jesiotra rosyjskiego (Acipenser gueldenstaedtii). To kawior doceniany przez smakoszy na całym świecie, pod względem ceny plasuje się za najdroższym na świecie kawiorem z bieługi. Ma wyjątkowy smak, nasycony, z lekką nutą orzecha. Koraliki ikry mają kolory: szary, brąz i oliwkowy ze złotymi refleksami. Oscietra caviar przygotowujemy tradycyjną rosyjską metodą „Malossol”.
Waga: 125 g
Kraj pochodzenia: Polska
Warunki przechowywania: -3°C do +3°C°C
Termin przydatności do spożycia: Znajduje się na opakowaniu
W celu zachowania najwyższej jakości kawior dostarczany jest bezpośrednio od producenta! Otrzymasz go w osobnej paczce!
