
Opis
Zainspiruj się - poznaj sposoby podawania kawioru
Kawior z jesiotra rosyjskiego 4-gwiazdkowy - średnica ziarna 2,7 - 2,9 mm
Kusi zmysły niepowtarzalnym aromatem. Zachwyca kolorem. Zadowoli wytrawnych smakoszy. Rozmiar pereł waha się między 2,7 mm średnicy a 2,9 mm.
Oscietra caviar otrzymywany jest z jesiotra rosyjskiego (Acipenser gueldenstaedtii). To kawior doceniany przez smakoszy na całym świecie, pod względem ceny plasuje się za najdroższym na świecie kawiorem z bieługi. Ma wyjątkowy smak, nasycony, z lekką nutą orzecha. Koraliki ikry mają kolory: szary, brąz i oliwkowy ze złotymi refleksami. Oscietra caviar przygotowujemy tradycyjną rosyjską metodą „Malossol”.
Waga: 125 g
Kraj pochodzenia: Polska
Warunki przechowywania: -3°C do +3°C°C
Termin przydatności do spożycia: Znajduje się na opakowaniu
W celu zachowania najwyższej jakości kawior dostarczany jest bezpośrednio od producenta! Otrzymasz go w osobnej paczce!
