antoniuscaviarspecial30_1.png

Antonius Caviar Special 50g + 50g

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: Złóż zamówienie w poniedziałek najpóźniej do 11:00 rano a wyślemy je w najbliższą środę
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 830,00 zł 830.00
~0.1 kg
zawiera 23% VAT, bez kosztów dostawy
ilość szt.
Zyskujesz 83 pkt [?]
dodaj do przechowalni

EKSPRES

Producent: Antonius
Kod produktu: KS-031

Opis

Produkt dostępny w dostawie ekspresowej - złóż zamówienie do 8:00, a towar dostarczymy kolejnego dnia roboczego!

Zainspiruj się - poznaj sposoby podawania kawioru

6-gwiazdkowa Oscietra (średnica ziarna >3,0 mm) 50g i 6-gwiazdkowy Siberian (średnica ziarna >2,7 mm) 50g wraz z łyżeczką z masy perłowej.

OSCIETRA 

Perła naszej oferty. Legendarny przysmak arystokracji. Doceniany na całym świecie. Podawany w najbardziej reprezentacyjnych restauracjach i hotelach. Wspaniały, nasycony smak z nutą orzecha. Królewski rozmiar ziarna ikry (powyżej 3 mm), pozyskiwanej z najstarszych samic jesiotra rosyjskiego. To sprawia, że te małe cudowne perły zadowolą najbardziej wymagających koneserów kawioru.

Oscietra caviar otrzymywany jest z jesiotra rosyjskiego (Acipenser gueldenstaedtii). To kawior doceniany przez smakoszy na całym świecie, pod względem ceny plasuje się za najdroższym na świecie kawiorem z bieługi. Ma wyjątkowy smak, nasycony, z lekką nutą orzecha. Koraliki ikry mają kolory: szary, brąz i oliwkowy ze złotymi refleksami. Oscietra caviar przygotowujemy tradycyjną rosyjską metodą „Malossol”.

SIBERIAN

Najbardziej pożądany, 6-gwiazdkowy kawior otrzymujemy z najstarszych samic jesiotra. To królewski przysmak, charakteryzujący się bogatą, pełną paletą smakową. Ikra poddawana jest rygorystycznej selekcji, by do smakoszy trafiały tylko najwspanialsze perły. Charakteryzuje się dużą średnicą ziaren.

Siberian caviar to kawior z jesiotra syberyjskiego (Acipenser baerii). Jego perły charakteryzują się intensywnym aromatem, który zadowoli najbardziej wymagającego smakosza kawioru. Występuje w odcieniach od czerni po jasny brąz. Przygotowywany jest tradycyjną metodą „Malossol”, to znaczy z dodatkiem niewielkiej ilości soli.

 Waga: 2 x 50 g

Kraj pochodzenia: Polska

Warunki przechowywania: -3°C do +3°C°C

Termin przydatności do spożycia: Znajduje się na opakowaniu

W celu zachowania najwyższej jakości kawior dostarczany jest bezpośrednio od producenta! Otrzymasz go w osobnej paczce!

 

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:
Inni kupili również
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl